Vlogger gaat face2face met standhouders op Flevo Zakenfestival

De 2e editie van het Flevo Zakenfestival zal bijzondere aandacht geven aan de contactmogelijkheden tussen de standhouders onderling; face2face.

Het Flevo Zakenfestival heeft niet alleen de bezoekers veel te bieden maar ook de standhouders want zij vormen immers het gezicht van de beurs. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Vlogger
Op beide dagen zal een vlogger videoverslagen maken met bezoekers en die begeleiden naar stands waar zij interesse in hebben. Daarnaast zal hij vlogs maken met standhouders, die zij op hun eigen website en social media kunnen plaatsen voor extra media aandacht. Hiermee wordt gratis publiciteit gegenereerd.

Captains lunch
Voorafgaand aan de opening van de beurs zal er op beide dagen weer een Captains lunch worden gehouden exclusief voor standhouders en genodigden. Standhouders kunnen in een ontspannen sfeer met elkaar in contact komen. Tijdens de lunches worden actuele zaken gepresenteerd door toonaangevende sprekers. De opening van de beurs wordt speciaal en alleen voor standhouders en genodigden.

Rondetafel presentaties
Het Flevo Zakenfestival biedt de standhouders de gelegenheid om hun bedrijf tijdens een ronde tafel gesprek te presenteren aan kleine groepen belanstellenden. Voordeel van dit soort presentaties is, dat je contact kunt leggen met mensen, die echt in je bedrijf geïnteresseerd zijn en dat er snel een interactie ontstaat. Diverse deelnemers hebben nu al aangegeven dat zij van deze mogelijkheid gebruik gaan maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om bijeenkomsten te organiseren voor grotere groepen.

De actuele ontwikkeling van Lelystad Airport
Tijdens rondleidingen over het luchthavengebied wordt u geïnformeerd over de stand van zaken.
Voor standhouders buiten de openingstijden en voor bezoekers tijdens de beurs.

Deel uitmaken van een select gezelschap standhouders
Grote en kleine bedrijven hebben zich reeds aangemeld als standhouder op het Flevo Zakenfestival.
Wilt u ook deel uitmaken van dit selecte gezelschap?

Neem dan contact op met Peter Rijsenbrij, mobiel: 06-54344077, met Wim de Bruijn, mobiel: 06-53932953 of e-mail: info@flevozakenfestival.nl.

Inschrijven